Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

perjantai 20. syyskuuta 2013

Koko Suomi leipoo

Yksi rakkaista ystävistäni bongasi keväällä telkkarista mainoksen kyseisestä ohjelmasta ja siitä lähti kannustus hakemaan ohjelmaan niin kaveripiirissä kuin työpaikallakin käyntiin..Ensimmäinen reaktio oli, ei ikinä, en uskalla lähteä edes kokeilemaan..mutta sitten lopulta kiinnostus vei ujoudesta voiton ja laitoin hakemuksen ohjelmaan :) Haastatteluiden, ennakkovideoinnin ja koekuvausten jälkeen...

...Tällaisessa sitä nyt sitten ollaan mukana!!! :) Tiistaina 24.9.2013 Mtv3:sella alkaa jännittävä kisaaminen  klo 20:05!! Katsotaan mihin tästä amatöörileipurista on!?:)

Erityiskiitokset vielä Heinille tästä ja kaikesta muustakin kannustuksesta harrastukseni parissa!=) Tiistain ensi-iltaa hyvässä seurassa odotellessa:)

http://www.mtv3.fi/kokosuomileipoo/

16 kommenttia:

No home without heart kirjoitti...

Olenkin jo kovasti odotellut mielenkiinnolla ohjelman alkamista. Oikein paljon onnea ja menestystä sinulle:).

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavaa! Tsemppiä kisaan!

Katja kirjoitti...

ai vitsi, siistiä! :-)

redrose82 kirjoitti...

Innolla odotan ohjelman alkua =)

Tanja kirjoitti...

Hienoa, upea juttu!

TanjaV kirjoitti...

Mä bongasinkin sut heti sieltä ensimmäisen mainoksen joskus aikaa sitten nähtyäni ja odotellut että koskas tää alkaakaan :)

Hanna kirjoitti...

Mahtavaa, sais jo alkaa. Täällä peukutetaan sua ihan 100! Näytä niille <3

Taru kirjoitti...

Tosi hienoa, että olet rohkeasti mennyt mukaan :) Minä en uskaltaisi... Ohjelmaa olen odottanut innoissani siitä asti kun sitä alettiin mainostamaan. Tuttuja tyyppejä näkyy kuvissa ja se tekee ohjelmasta vielä mielenkiintoisemman! Onnea! :D

Vaaleanpunainen nonparelli kirjoitti...

Onnea kisaan!:) Kiva kun tuttuja bloggareita mukana!:)

Tita kirjoitti...

Tsemppiä! Innolla odotan ko. ohjelmaa.

Sokerimuruja kirjoitti...

Huomenna se jo alkaa! Tsemppiä :))

Elli kirjoitti...

upeaa! On varmasti aika jännittävää! odotan tosi kärsimättömästi että sarja alkaisi :)

Tiina/TastyCake kirjoitti...

Nauhalle menee mulla kun ei töiltä ehtinyt katsomaan:) sinulle pidän kovasti peukkuja, olet ennakkosuosikkini! Harmittaa kyllä edelleenkin, ku minut diskattiin, mut ehkäpä tulevaisuudella oli muita suunnitelmia varalleni?!

SakariSokeri kirjoitti...

Kiva seurata, kun on "tuttuja" ohjelmassa! Keli oli kyllä kauhea täytekakun teon kannalta eilisessä jaksossa, mutta hienosti selviydyitte :)

Ebe kirjoitti...

Kiva ohjelma ja upeasti suoriuduit molemmista tehtävistä. Vaikeat olosuhteet ja kameratkin pyörivät ympärillä. Odotan jo innolla uusia jaksoja. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Olit aivan mahtava! Olisin niin halunnut pitää sinut kisassa loppuun saakka! Leipomuksesi ovat niin upeita että olisit voiton ansainnut! Tuomareilla kisassa on ollut valitettavasti ihan omanlaisensa mielipiteet. Hyvä, hieno kisa!