Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Heinäseivästikapuut


Nämä on pitänyt jo pitkään nikkaroida ja viimein sain aikaiseksi..Eli kahdet hieman erilaiset heinäseivästikapuut, toiset ulos odottamaan ledivaloja ja toiset sisälle koristeeksi. Ulos tarkoitetuissa poikkipuut ovat pystypuiden päällä, kun taas sisään tarkoitetuissa poikkipuut ovat pystypuiden välissä/sivuilla. Nämä on niin ihania ja olivat helpot vielä tehdäkkin:) Loput heinäseipäät vedin sirkkelillä palasiksi odottamaan joulutontuiksi päätymistä..nyt tars sitten hankkia taas lisää näitä ihanuuksia:D

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Siis wow hienoja ja erityisesti kiinnitti huomiota, että käytätkö todella sirkkeliä? Itse lähinnä esivalmistelen tuunaukset ja pakotan sitten Herkun viimeistelemään jollain työkalulla. Toisaalta, jos opettelisin käyttämään apuvälineitä, niin tuunaukset ehkä valmistuisivat "kivuttomammin"..

Sarita alias Aata kirjoitti...

Heh, kyllähän sitä on tullut käytettyä:) Oli pakko opetella just ton takia, et saa ne omat tuunailut joskus oikeesti valmistuun, en kestä et on riippuvainen jostain toisesta;)Nyt vaan Riina kans sirkkelöimään!:)