Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Valkosipulileivät

Tein kermaisen kanttarellikeiton kaveriksi tällaisia valkosipulileipiä. Sekoitin kipossa öljyä, sulatettua voita, mustapippuria, aromisuolaa ja kolmen valkosipulin kynnen silpun. Pilkoin vaaleasta leivästä palasia kulhoon, lusikoin joukkoon seoksen ja sekoittelin, niin että kaikki leivät kostuivat. Uuninpellille 200 asteeseen 5-8 minuutiksi, sen verran että leivistä tulee rapsakoita. Vielä ripaus merisuolaa päälle ja syömään! Oli aika herkkua!=)

4 kommenttia:

KT kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle!!! Pitää kokeilla itsekin.

Miitta kirjoitti...

Piti etsiä tää resepti täältä, teen tänään tomaatti-vuohenjuustokeiton kanssa näitä. Jos sais flunssan nujerrettua. :)

Miitta kirjoitti...

Ei vitsit ihan mielettömän hyviä namnam syön koko pellillisen ennen kuin Eeron tulee kotiin. :D

Sarita alias Aata kirjoitti...

Mä oon kans näihin koukussa;D