Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

maanantai 21. tammikuuta 2013

Leikkiteltta pöydän ympärille

Mun tekemää- blogista bongasin idean tähän..oli ihan pakko toteuttaa itsekkin lapsille..tässä linkki:  http://muntekema.blogspot.fi/2011/02/leikkimaja.html  Osoitteesta löytyy vaikka mitä muutakin ihanaa:)

Eli kävin ostamassa erivärisiä kankaita, joista sitten yhdistelin tällaisen kokonaisuuden. Helppo levittää, kun ei tarvitse erikseen koota mitään kehikkoa. Helppo oli pöydän mitoilla tehdäkkin:)


       Änkesin majaan itsekkin kuvailemaan..tässä vähän erilaisia verhoja...vähän on vinksin vonksin;)                                                                       Ja postilaatikko
Ja takaseinästä löytyy parit linnat kummituksineen.

5 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Aivan ihana! Tuolta ei n. 25 vuotta sitten meikäläista olisi saanut reivittyä ulos, ei sitten millään. Mahtava idea ja aika yksinkertaisesti toteutettavissa!

Hanna kirjoitti...

Superhyvä idea ja toteutus, meilläkin kun miljoona kertaa levitetään kaikki tyynyt ja patjaat yms pitkin huushollia, tää olis helppo juttu:)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. Ja tosiaan ei ole hankala toteuttaa ja pidetty on..mietin jo et pitäiskös tehdä olkkarin pöydänkin ympärille, on niin kätevä heittää pöytäliinan tavoin leikin ajaksi.

Mun Tekemä kirjoitti...

Siitä tuli tosi upea! Ihania verhoja =)

Charles kirjoitti...

Oi miten loistava idea.. tämähän sopisi Mamillekkin kun joskus ehkä niitä lapsenlapsiakin siunaantuu