Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Häntiä roolivaatteisiin

Olen pitkään kerännyt lapsille kirppareilta roolivaatteita, joille on omistettu yksi kaappi..Lähes joka päivä ovat olleet käytössä. Nyt löytyi jonkinnäköinen karvahuivi kirpparilta ja tuo valkoinen on oman vanhan takin hupun reunus, mistä poistin vetoketjun nauhan (yksi lapsista tosin luuli sitä isovanhempien kissan turkin palaseksi, kun on ihan samankaltainen..kissa elää ja voi kuitenkin edelleen hyvin;))..Ompelin kirpparihuivin umpeen ja katkaisin kahteen osaan. Sitten vaan valkoisesta kankaasta yksinkertaiset vyöt koneella, joihin ompelin tarranauhat kiinnikkeiksi ja hännät kiinni...eikun kissoja, oravia yms leikkimään..
Kuvat kissojen kanssa ovat jostain tooosi pitkän ajan takaa...Harmaa sylissä oleva muru on jo taivaassa. Tästä tuli nyt myös kisujen esittelypostaus:)
 Monesti on täällä kissoja tai muita eläimiä leikitty, mutta nyt löytyy sitten pörröhännätkin:)
Nämä alla olevat kun levittää, niin väreissä piisaa ja lattiaa ei näy..korit ovat täyteen sullottu lasten näytelmävaatteita:) Idea näiden keräämiseen lähti lapsuudesta, jolloin meillä oli kavereiden kanssa tapana pukeutua erilaisiin vaatteisiin ja tehdä esityksiä. Ehkäpä omille ja kavereiden lapsille jää myös näistä jonkinlainen muisto:)

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Heh, jos ei lue tekstiä tästä postauksesta, niin kuvista voi helposti ymmärtää näiden häntien synnyn hieman väärällä tavalla.:)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Heh, myöskin täällä naureskelin, kun vilaisin lopputulosta, osuu vielä kattien värit yksiin häntien kanssa;D Toivottavasti porukka lukee myös tekstit:)Oikein perheenäidin blogi;D

Miitta ja Eero kirjoitti...

Eero sanoi tekevänsä ilmoituksen eläinsuojeluviranomaisille. Poliisit on jo tulossa.

Saatiin kyllä kunnon naurut noista. :D

Sarita alias Aata kirjoitti...

Ounou! Heh, me on kans Heinin kanssa naurettu tota useempaan otteeseenXD Ja voiko enää paljon eläinrakkaampaa ihmistä oikeasti olla...tuli ehkä vähän koominen postausXD