Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Rautalanka-askartelua

Neljän hengen käsityöporukalla tehtiin tällä kertaa rautalangasta. Ekaks hamstrattiin erilaisia rautalankoja ja taasen kokoonnuttiin yhden fasaanin kotiin näpertelemään...Niin mukavaa taas oli, kiitos ihanat ystävät!=) Ensi kerralla taitaa jatkua vielä tämä aihe, oli niin koukuttavaa ja vasta alulle päästiin. Tässä tuloksia illalta:
Kransseja, vas. sydän erivärisistä rautalangoista ja oik. puuhelmillä koristeltu.
Täs olis sit malli oikealla, sit Piian kympin kopio vasemmalla ja mun nelosen työ taka-alalla;) Ja siis korutelineitä ovat, eivät päänrapsuttimia tms.;) 
Ja tässä sitten jo käytössä:
 Kransseja koristeina erilaiset helmet. Eli alkuun tehty paksusta rautalangasta rinkula, johon kieputettu kynän tms. ympärille kieputettua ohutta rautalankaa. Sisään voisi laittaa huovutetun tai rautalankasydämen roikkumaan.
  
 Vähän innostuttiin hamstraamaan tarvikkeita;)
 Suklaamansikoita Lidlin valkosuklaalla ja Maraboun maitosuklaalla=) Tein näitä jälkkäriksi Emman herkkusämpylöille sekä salaatille..ja joo lähes kaikki tuhottiin, muutama meni tukijoukoille:) Oli hivenen vaikea jatkaa rautalankavääntelyä tämän jälkeen...
 Emma oli tehnyt tämän vähän myöhemmin, ihana!

2 kommenttia:

Piipe kirjoitti...

Hei nyt on ihan pakko korjata, vaikka mielelläni oisin ihan tuon alkuperäisenkin tehnyt, mutta kyllä mun työni on vasemmalla ja alkuperäinen oikealla... =)Ja kyllä mä sunkin työstä oisin vähintään 7 antanut!

Tita kirjoitti...

Siis wau, tuo kranssi, jossa on myös ohutta rautalankaa ja helmiä - todella hieno! Tällaisen haluan kotioveen, viikonloppuna ostoksille :)