Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Perhoskakku

Ystäväni tyttären 1-vuotisjuhlille tein toiveesta tällaisen perhoskakun. Sokerikakkupohjat, väleissä vadelma, suklaa ja diplomaattikreme täytteet. Päällinen marsipaania, jonka päällä kimallespray. Perhoset riisipaperista leikattuja. Päälle tuli vielä yksi kynttilä. Onnea vielä Oona ja kitos mukavista juhlista!!:)


3 kommenttia:

Kuutti kirjoitti...

Hei miten olet tehnyt nuo perhoset? Mistä olet riisipaperin ostanut ja maalasitko itse vai oliko se valmiiksi värikästä? Miten ne kestivät kakun päällä? Mulla olis tulossa yksi hääkakku johon pitäisi tehdä perhosia ja mietin eri vaihtoehtoja niiden toteuttamiseen. Kiitos jos ehdit auttamaan! =)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Heippa!

Tilasin Ebayn kautta Englannista (Kingsley cakes), on vaikka mitä ihania..pistä hakusanaksi googlen kuvahakuun edible butterflies..tulivat muutamassa päivässä ja tosi käteviä käyttää. Kestivät hyvin ainakin tuollaisen massapintaisen kakun päällä ja uskoisin et menevät jonkun aikaa myös kermapinnalla. On aika jämäkkää tuo riisipaperi, samanlaista kuin niissä pyöreissä kakunpäälliskuvissa. Kannaattaa tilata useampi paketti niin saa yhdisteltyä paremmin ja eri kokoisia, niin tein tässäkin. Oli kivaa tehdä=)

Kuutin korut kirjoitti...

Ok, pitääkin käydä katsomassa. Kiitos vinkistä! =)