Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Rantakakku

 Thaimaassa lekotteleva tuttumme halusi muistaa kotoSuomessa ahertavia työkaveritaan pyöreitä vuosia täyttäessään kakkukahvein:) Kakku juusto-sekä täytekakun yhdistelmä...eli suklaa-mangojuustokakku digestivepohjalla löytyy alta ja päällä laavu on täytskäri marsipaani/sokerimassapäällisellä. Vesi on päärynäsiiderijuomaa siniseksi värjättynä ja liivatteilla hyydytettynä. Hiekka myöskin murskattua Digestiveä ja koristeet vaniljanmakuista karkkimassaa. ONNEA!!
Käytin säädettävää reunavuokaa, joka toimi tässä hyvin. Väliin (mousse-metalli) laitoin vielä leivinpaperisuikaleen, jotta reuna irtoaa helposti ja jää kauniiksi. Leivinpaperin laitoin myös pohjaksi ja ylimääräiset reunat leikkasin lopuksi pois, jotta alla olevat kakkupaperit tulevat näkyviin.
 
 

3 kommenttia:

Onde kirjoitti...

Olen lueskellut jo jonkin aikaa blogiasia, ja nyt täytyy kommata! Todella hieno kakku! En ole itse koskaan edes ajatellut että kakkuun voisi saada noin upean rannan, vesi näyttää tosi hienolta. Haluisin myös testata miltä tuo vesi tuntuu ku sormensa siihen tökkäis :)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Toksia=) Juu se on ihan mielenkiintoisen tuntuista;) Tuntuu vähän samalta kuin ne geelikynttilät, jotka yhteen vaiheeseen olivat muotia. Mutta kokeilemaan vaan, liivatelehtiä vaan sulatat joukkoon saman määrän kuin mitä nestettä on deseinä..3 dl - 3 liivatetta.

Miitta kirjoitti...

Tää on kyllä mainio, toi kärähtänyt maha on hauska yksityiskohta. :D