Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kokonainen naisvartalokakku

Tuttuni pyysi miehensä 50sille tällaisen yllätyskakun. Onnea sankarille!! Toivottavasti pääsi yllättämään! Sisältä löytyy vaaleita 10 munan sokerikakkupohjia useampi ja välissä pätkis- ja mangomousset. Päällä marsipaani ja alla voikreemi. koristeet vaniljanmakuista karkkimassaa. Ihana projekti oli!=) Pituutta tällä mimmillä oli 110cm. Mieheni teki alustan:)
Ekana piirsin 'paperinuken' että hahmottaa vähän mitä onkaan tekemässä. Karkkimassakoristeet tein aiemmin viikolla kovettumaan muotoonsa ja viimeistelymaalasin vasta edellisenä päivänä elintarvikeväreillä- ja spraylla.
Pohjista veistin nuken, leikkasin palat kolmeen kerrokseen: alempaan väliin pätkissuklaamousse ja ylempään mangomousse. Kostutus vaniljamaidolla. Sitten hyytymään jääkaappiin puoleksi päiväksi ja illalla vielä palojen veistäminen muotoonsa, voikreemi 'vesieristeeksi' ja marsipaani päälle.
Aamusta sitten alkoi se kaikkein kivoin vaihe, eli palojen yhdistäminen ja koristelu. 

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hirrrrrrrrrweeeeeeeeeeen on nätti ja hirrrrrrrrrrrrween on hieno....Ja,ja,ja,ja,jajajajajaja
T: Marika ja Kirsi

Henna kirjoitti...

No Wau! Johan on kakulla kokoa ja näköä! Upea!

Rouva V kirjoitti...

Kyllä vaan tykkään !!! Ja ihanaa uskallusta lähte näin isoon projektiin, jossa mittasuhteet menee todella helposti ihan reisille... tässä lopputulos kuiteski ihanan sopusuhtanen :)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Oli kyllä hirrrrrweeen kiva projekti toteuttaakkin:) Juur nuo mittasuhteet jännitti, et kuin onnistuu. Jääkaapissa näytti palat aika karuilta, kun olivat viel irrallaan;)

redrose82 kirjoitti...

Kyl on hieno kakku ja iso :) on ollut touhua ton tekemises