Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Barbiekakku

Ystäviemme lapsella on tänään synttärikemut ja toiveena oli barbiekakku..Ihana toive, sillä itse olen ikuinen barbiefani ja suuri osa elämää on tullut vietettyä niiden seurassa;) Tällainen siitä sitten tuli: 12 munan pohjat, välissä mansikka- ja suklaamousset. Päällinen marsipaania ja koristeet vaniljan makuista karkkimassaa. Tiaran pursottelin pikeeristä. Onnea vielä Anni!=) Nähdään perjantaina..josko kakkuakin olisi vielä;)
 

5 kommenttia:

redrose82 kirjoitti...

Todella kaunis :)

sokeriperhonen kirjoitti...

Aivan ihastuttava! :)

ane kirjoitti...

oi miten kaunis kakku :)

Anonyymi kirjoitti...

Millaisella muotilla olet tehnyt barbien mekon? Haluaisin omille 18-vuotis syntymäpäivilleni vastaavan kakun ja en tiedä millä voisin mekko-osan tehdä.

Kakku on muuten ihan tajuttoman upea! En oo kyllä yhtä kaunista barbie-kakkua nähny ennen! :)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Heippa!

Kiitoksia kommentistasi:) Muistaakseni tein mekko-osan ihan taikinakulhoon (katsot vaan tarpeeksi suuren, että barbien koivet mahtuvat mukaan, jos teet kokonaisella nukella) niin, että vuorasin sen elmukelmulla ja ladoin ensin pienempiä pohjapaloja ja sitten isompia ja väleihin mousseja kunnon kerros. Sitten vaan hyytymään jääkaappiin ja kumoat lautaselle ja rullaat elmukelmun pois..Voithan vaikka paistaa pari levyllistä kääretorttupohjia ja leikata siitä erikokoisia ympyröitä ja latoa niitä moussejen väliin pienimmästä suurimpaan. Itse paistoin kahdessa erikokoisessa irtopohjavuoassa palat ja leikkasin niistä aina sopivan kokoisia. Minulla on kokonainen barbie tuossa keskellä (en oikein tykkää niistä "tikkubarbien" ulkonäöistä;)), pesin vaan hyvin fairyllä ja tökkäsin sen kovertamaani pieneen koloon siihen keskelle..hyvin pysyi pystyssä. Koristeiden tekoon saa uppoamaan aikas monta tuntia, en ole koskaan laskenut..alkaen melki siitä 3 tunnista..Olisi aikas mehtava kakkuidea kyllä 18v synttäreillekkin:D Tää oli ihan kivoimpia kakkuja tehdä ja näit sais tehtyä vaikka millasseit erivärisiä jne:)