Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

lauantai 28. tammikuuta 2012

Käsityökerttujen eka kokoontuminen

Päätimme ystäväpiirillä kokoontua tekemään yhdessä jotain aina silloin tällöin, ekan kerran sisällöksi päätyivät nämä..Yksi porukasta lupasi opettaa tällä kertaa meitä muita tekemään ja voi jesta kuinka koukuttavaa puuhaa!!!:D Pakko hommata lisää kuteita!! Siitä olikin jo tovi aikaa, kun koukkuun olin koskenut...yläasteella?? Kiitos Emma, Heini, Piia ja Johanna mukavasta iltapäivästä!!=) Käsityökertut rules! ...vai olikos se Rääkyvät fasaanit parempi?;)
Tein tällä ohjeella jäätelökakun tarjolle, suosittelen testaamaan:)
http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/621327/suklaakuorrutettu-snickersin-makuinen-jaatelokakku/

Myöhemmin tehtyjä koreja täällä: 

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Kiitos emännälle ja organisaattorille Rääkyvien fasaanien ensimmäisen kokoontumisen järjestämisestä! Täällä on koukku heilunut koko päivän niin, että nyt on koko oikea käsivarsi kipeä... No, otetaan parit buranat ja sit taas koukku vauhtiin!;) Joo, eikun kuteiden ostoon!

Canelia kirjoitti...

Jäätelökakku näyttää todella upealta ja houkuttelevalta (nam!), täytyy kyllä itsekin kokeilla tuommoisen pyöräyttämistä viimeistään kesähelteillä. Nyt paukkupakkasilla tekee ehkä hieman keskimääräistä vähemmän jätskiä mieli. : )

Pirke kirjoitti...

Voi ihania nuo matonkudekorit, vai miksikä niitä uskaltaa kutsua! :D
Bongasin blogisi juuri äsken ja ihastuin heti noihin kakkuihin ja käsitöihisi! :)

Sarita alias Aata kirjoitti...

Nuo korit on kyllä mahdottoman koukuttavia, mulla on ranne viel kestänyt..mutta Heini et ole ainoa, joka on joutunut särkylääkkeisiin turvautumaan;D matonkudekoreja ne nimeltään taitaavat olla:)