Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

perjantai 23. joulukuuta 2011

Tonttuja ystäville

Tällaisia tonttuja tein muutamille ystävilleni jouluntoivotukseksi. Tässä osa jengistä. Osalla on hiukset, mutta saaja saa päättää pitääkö ponnarilla vai ei. Itse tykkäsinkin enemmän ilman hiuksia, mutta mies ei antanut leikata niitä poijeskaan. Hatttu huovutettu ja vartaloa varten leikkasin kankaasta pyörylän, jonka ompelin reunasta kiinni, pohjalle joko herneitä tai riisiä ja päälle vanua. Vielä puupallo nenäksi ja karvapallo kuumaliimalla kokoon:)

Oikein lämmintä joulunaikaa kaikille blogini lukijoille=)

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Olipa ihanan ylläri odottamassa ovensuussa, kun tultiin kotiin! Sinne se tonttu meni, edellisvuosien tonttukavereiden viereen!

Piipe kirjoitti...

Meillä reppana-tonttu joutui jo kissan repimäksi...vähän huovuttamalla sain lakin kokoon! Nyt sekin istuskelee kaapin päällä muiden vieressä!

Miitta kirjoitti...

Siivoilin eilen joulukoristeet pois mutta tämä tonttu sai jäädä, sopii niin hyvin meidän sisustukseen. Saa istuskella hyllyllä koko vuoden. :)

Sarita kirjoitti...

Hyvä, että tontut olivat tervetulleita uusiin koteihinsa:) Miitta kyllähän kotitonttu saakin olla esillä:) Osa väreistä on kyllä sellaisseita, että meneevät hyvin ympäri vuoden..