Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Katen ja Williamin hääkakkua!

Blogissa on ollut taukoa ja tulee olemaankin jonkin aikaa vielä hiljaisempaa..Perheeseemme syntyi 4.4. pieni tyttövauva, joten aika menee tällä hetkellä lasten parissa. Valitettavasti olen joutunut kakkujenteosta kieltäytymään tällä hetkellä melki kokonaan.

Ystäväni juhlistaa kotopuolessa Katen ja Williamin häitä ja tällaista kakkua on tarjolla tällä kertaa:) Kakku Baileys-juustokakku suklaakiilteellä ja minttudominopohjalla.Koristeet sokerimassasta.

7 kommenttia:

Piipe kirjoitti...

Tästä tuli kyllä mielettömän hieno ja varmaan oli hyvääkin... Arvostan näitä koristeita kyllä nyt huimasti enemmän, kun näin kuinka ne syntyy! Ja edelleen kyllä totean ton sulhasen näyttävän veljeltään =) mut ei se mitään! Arvattiin kuitenkin oikein, että Katella on hiukset auki! =)

SakariSokeri kirjoitti...

Ihastuttava kakku!

Onnea pienen prinsessan syntymän johdosta!!!

Sarita kirjoitti...

Kiitoksia=) Heh, juu mustakin se on ihan velipoika;D Ihan ei vaatteiden toteutus täsmännyt, mutta hiukset sentään;) Kyllähän noihin koristeisiin saa tovin vierähtämään kun näpertää:)

Miitta kirjoitti...

Superhieno! Näyttää tosiaan ihan Harrylta toi sulhanen. :D

Hellu ja Päivi kirjoitti...

Upea pari! Arvasit Katen puvunkin aika lähelle! Päästiin rääppiäisiinkin ja oli suussa sulavaa :)

Heini kirjoitti...

Tusen tack, Sarita!!! Meillä oli (taas) loistavat kuninkaalliset varjohääbileet! Aivan mahtavasti tehty toi Katen puku kirjailuineen ja kimppu vaaleanpunaisine kukkineen ja koristeineen. Oot kyllä velho!;)

Ebe kirjoitti...

Ihana kakku ja todella söpö pariskunta. Upeita kuten oikea parikin :D