Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

torstai 23. syyskuuta 2010

VarpukranssiTässä runko pajunoksista ja vihreys puolukanvarvuista. Viime vuonna tein samanlaisen ja säilyi pitkälle kevääseen hyvänä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan vihreä kranssi :) Itse tein viime jouluksi mustikanvarvuista samanlaisen ja innostuin suihkimaan siihen valkoista spreimaalia ja oli ihanan huurteen peitossa.. toiseen virittelin punoessa sisälle valot (sinne varpujen sekaan piiloon) ja siitäkin tuli hauska, kun sai myös huurteen pintaan :) Pitääkin tehdä tänä vuona tuollainen vihreä puolukkakranssi.

Sarita kirjoitti...

Oi, tosi kivoja ideoita...varsinkin toi huurre..pitää ehkä vähän tähänkin suihkia:)

Heini kirjoitti...

Siis Sarska! Miten mä oon ihan unohtanut sun ihanan blogin!? Nyt sait mussa aikaan kranssi-innostuksen... Ei kun metsään!:)

Pinja kirjoitti...

Hei miten näitä nyt tehdään? Mistä se "pohja" on tehty, ja miten sen saa pysymään ympäränä? Millä varvut kiinnitetään tuohon, ja pitääkö niiden olla kuivia vai ihan suoraan siihen kun ruvetaan tekemään näitä. Laitatko myös niitä nippuina, sivuille, pohjalle ja päälle, joka puolelle? :) Toivottavasti vastaisit näihin ja kertoisit jos jotain muuta tärkeää olisi!? Sun tekemät on aivan upeita!

Sarita kirjoitti...

Tervehdys! Mulla on itse asiassa juur tuolla pesuhuoneen lattialla ainekset tänään poimittuina..laitan vaihekuvat kun saan tänään tai huomenna tehtyä:) Hyvä ajoitus sun kommentilla, kun en viel ollut kerennyt alkaan väkertään kokoon tuota:)

Sarita kirjoitti...

No niin, nyt löytyy erillinen kirjoitus tästä:)