Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Victorian ja Danielin häät


Ystäväni pyysi "hääkakkua" päivän aiheeseen liittyen..Elikkäs Victorian ja Danielin häät:) Kakku Dooleys-liköörijuustokakku, päällä kermainen suklaakiille. Pohja minttudominoista. Kerrankin pääsi tekemään prinsessakoristeen..koristeet sokerimassasta ja päällä kristallipulveria. Ensimmäistä kertaa tätä (pulveria siis) käytin ja ihastuin täysin:) Mutta oikein mukavia juhlia ystäväiseni=)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Sarita! Emme ole (vielä) tavanneet, mutta uskon sinun kuulleen myös minusta. Kakkusi oli ihan uskomaton. Aistien ilotulitusta alusta loppuun! Nam. Kiitos vielä! Tuula

Sarita kirjoitti...

Hyvä, että maistui:) Toivottavasti ei ollut Dooleysia liikaa, kun tuntui, ettei maku meinannut millään tulla kunnolla esiin niin lirauttelin sitä reilummin;) Olen kyllä myös kuullut susta ja kiva olisi tavatakkin=)

Heini kirjoitti...

Oi, mitä herkkua! Ei todellakaan ollut Dooleysia liikaa - juuri sopiva määrä! Vielä on palanen jääkaapissa odottamassa sunnuntain kahvihetkeä.:) Häästudio meni hienosti; oli kyllä aivan ihanat häät! Niin kaunis ja onnellinen pari, että tirautettiin sitten muutama kyynelkin... Kiitos superkondiittorille TAAS juhlaherkuista!