Toivottavasti viihdyt blogissani ja tervetuloa uudelleen! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Saritalauniala@gmail.com

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kukkakokeilu jälleen:)

Testailin jälleen eri pursotusseosta..tällä kertaa ruusut on pursotettu keltaiseksi värjätyllä sokericremellä...Ohje täältä:   www.ebetys.com...lisäsin ohjeeseen vain vaniljakreemijauhetta. Oli oikein kätevää pursotettavaa ja namia. Kakku oli vain pikakakku..halusin vähän nähdä, minkäkokoiset ruusut ovat sopivia yleensä.

4 kommenttia:

Ebe kirjoitti...

Kauniita ruusuja ja muutenkin näyttää kakku makoisalta :D Nuo pursotettavat ruusut ovat siitä kivoja, ettei etukäteen tarvitse koristeita väsätä. Sopivat siis hyvin yllätyskakkutilauksien tekoon.

Sarita kirjoitti...

Kiitos=) kyllä on vielä harjoittelemista, kun vasta alkanut opettelemaan. Tarvisi koittaa saada niistä korkeampia..eilen katselin sun ohjeita taas kerran, niin ehkä nyt ens kerralla onnistun..nämä ovat aika leveitä ja matalia. Kiva testailla eri 'massoja' kuinka käyttäytyvät, löytää sitten itselle sopivan=)

Piipe kirjoitti...

Aivan upeita taas... Mistä oot tehnyt pikakakkus suklaakuorrutuksen, kyseli meitin äippä??? =)

Sarita kirjoitti...

Kerro teitin äiskälle, että sekoitin vaan kermavaahdon sekaan tummaa kaakaojauhetta aikas reilusti...antaa samalla hyvän maun..elintarvikevärit on postissa, niin ei viel päässy käyttään niiden ruskeaa väriä..